oli hienoa viettää tiistaina itsenäisyyspäivää. nyt on kuitenkin aika palata arkeen ja loppuviikon ohjelmaan: torstaina anssi kela tavastialla ja perjantaina pmmp samaisessa paikassa.

pmmp:n konsertti on ollut jo useamman viikon loppuunmyyty mutta anssin keikalla saanee lippuja vielä oveltakin. mitä artistien www-sivuihin tulee niin ärsyttää suunnattomasti sivut, jotka julkaistaan levyn julkaisun yhteydessä mutta joita ei sen koomin päivitetä. sivuilla, jotka eivät anna mitään uutta informaatiota ja keikkakalenterikin esittelee kesän keikkoja ei kukaan viitsi kovin useasti pistäytyä.

pmmp:n sivut ovat esimerkki hyvistä bändisivuista. tarjolla on uutisia, biisinäytteitä ja videoita. tämän lisäksi pmmp:n tytöt käyvät säännöllisesti vastailemassa keskustelupalstan viesteihin. tällaisilla sivuilla fanien ja artistin välille syntyy kunnon vuorovaikutusta. huonompi esimerkki on viikonloppuna tavastialla esiityneen maija vilkkumaan sivut, jotka päivittyvät aina kun uusi levy ilmestyy ja sen jälkeen noin kerran kuukaudessa. sivujen keskustelupalstalta huomaakin ettei uusia kirjoituksia juuri synny kun niihin ei koskaan mitään kommentoida.