torstai-ilta ei mennytkään suunnitelmien mukaan. kalle jäi käymättä kun baarikohteeksi valikoitui studio. studiolla oli big brotherin päätösbileet ja bailaajia olikin torstai-illaksi mukavasti. studion kotivivut kertovat paikan ikärajan olevan torstaina 20 vuotta. portsarit katsovatkin hanakasti ihmisten henkkareita (joka on vain hyvä asia) vaikka sisällä olevia asiakkaita katsellessa asiaa on välillä vaikea uskoa.

paikalla oli paljon pikkujoulun viettäjiä ja kävihän ne bb tähdetkin näyttäytymässä illan aikana. jokaista kilpailijaa haastateltiin vuorotellen ja perttu oli tietysti studion suosikki. yllättävästi iina sai aikaan pientä buuasta. suurimmaksi osaksi tv-tähdet viettivät kuitenkin aikaansa ravintolan vip-tiloissa.

studiolla esitetään vielä seitsemänä iltana "love on broadway" -musikaali. se täytyy ehdottomasti käydä tarkastamassa. paikalle kannattaa mennä ajoissa sillä ennen esitystä tarjolla on jyrki sukulan suunnittelema teatteribuffet. tällä menulla on varmasti hyvä aloittaa ilta.