keskiviikko-ilta tavastialla. kolmannen kerran seitsemään päivään tarkastamassa miltä maan legendaarisimmassa rock-klubissa meno näyttää. illan artistina irina joka veti paikalle yllättävän paljon väkeä (keskiviikoksi). jos vertaa anssin edellisen viikon arkipäiväkeikkaan niin väkeä oli huomattavasti enemmän. ei tavastia mitenkään liitoksista natissut vaikka taka-osa ja yläkerta kiinni olivatkin mutta tunnelma oli kuitenkin hyvä.

yleisö sai kuultavakseen soljuvaa suomipoppia koko keikan ajan. välillä tuntui että sama kappale tuli uudelleen sillä irinan kappaleet muistuttavat paljon toisiaan. on vain peruspoppia ja hitaita kappaleita. en  kuitenkaan valita sillä irina kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. kukapa ei kissankatseessa sulaisi.

paikalla oli normaaliin tapaan muusikoita, levy-yhtiön ihmisiä sekä muita julkkiksia. vaikka tarkoitus ei ole pitää mitään julkkisten bongauslistaa niin mainittava on että t. wirtanen oli paikalla kuuntelemassa omia tekeleitään. tavastian lavaa oli koristeltu konserttiin "bordellilampuilla" (ainakin siltä ne näytti). lamput toivat mukavan hämyisen sävyn muuten niin normaaleihin valoihin.